Слайдер - фон светХайСан Тактик 750 EPS 2-UP с тенью камуфляж купить квадроцикл в КишинёвеСлайдер - колесоСлайдер - колесоСлайдер - теньСлайдер - фонариСлайдер - свет 1Слайдер - свет 2Слайдер - свет 3Слайдер - свет 4

HISUN

новинка

Слайдер - фон прямоугольник длинныйСлайдер - фон прямоугольникСлайдер - надпись TACTIC 750 EPS 2-UPСлайдер - ТТХСлайдер - график

Слайдер - надпись отметка конца отрезкаСлайдер - надпись отметка конца отрезкаСлайдер - надпись длина в ммСлайдер - лебёдкаСлайдер - надпись лебёдкаСлайдер - ЛЕД фарыСлайдер - надпись ЛЕД фарыСлайдер - дисплейСлайдер - надпись дисплейСлайдер - надпись купить

ATV ȘI UTV

DESPRE COMPANIE HISUN

Istoria companiei chineze Chongqing Huansong Industries (Group) Co., Ltd. datează din anul 1988. Subdiviziune «HISUN Motors Corporation» pentru producția de ATV* și UTV** sub denumirea mărcii «HiSun», a fost fondată în anul 2003.
Timp de aproape două decenii HISUN Motors Corporation produce vehicule pentru toate terenurile de înaltă calitate și inovatoare, ocupându-și locul de drept pe piața mondială printre cei mai renumiți producători, atât vehiculele utilitare off-road, cât și activitățile în aer liber.
Productie de marca privata «HiSun» ne-a permis să devenim unul dintre cei mai mari furnizori din lume de ATV-uri și UTV (mai mult de 100.000 de unități pe an). Compania este implicată în producția unei game largi de ATV-uri și UTV-uri cu cilindree a motorului de la 110 la 1000 cm³, producând și dezvoltând la propria putere motorul, transmisia, rame și alte componente, asigurând mai mult de 70% din ansamblul transportorului cu piese proprii.

Avantajele mărcii «HiSun»:
  • Echipament standard bogat;
  • Sistem de control al calității și asistență pentru clienți, certificare pentru toate standardele mondiale de calitate, inclusiv CCC, COP, E3, EPA, E-mark;
  • Tehnologii moderne și propriul nostru personal de ingineri;
  • Geografie largă, sedii și birouri de reprezentare pe toate continentele, cu excepția Antarcticii (numai în America de Nord, mai mult de 250 de dealeri și propriul nostru site de asamblare).
Gama de ATV și UTV HISUN include o linie completă:
  • UTV (YOUTH serie) STRIKE 250 și SECTOR 250 pentru adolescenți;
  • UTV utilitar SECTOR 450/550 EPS/750 EPS/750 CREW EPS/1000 EPS/1000 CREW EPS;
  • UTV sport STRIKE 550/1000 EPS/STRIKE 1000 CREW EPS;
  • UTV pentru activități în aer liber HS SERIES 400/500;
  • UTV electric ELECTRIC PULSE GOLF CART/SECTOR E1;
  • ATV TACTIC 550/750/1000 EPS 2-UP, FORGE 250/450.

* ATV (All-terrain Vehicle, Vehicul pentru toate terenurile) – un ATV cu direcție și aterizare pentru motocicletă.
** UTV (Utility Task Vehicle, Transport pentru nevoile gospodăriei) sau ROV (Recreational Off highway Vehicle, Transport pentru recreere off-road) – vehicul pentru toate terenurile «Side-by-side» cu direcție și aterizare auto.

Linia HISUN: ATV și UTV

Deviza companiei HISUN Motors Corporation — «Facem mai mult decât ATV-uri, oferim o experiență off-road care vă va rămâne cu viața!»

HISUN - Obligații de garanție
GARANȚIE
Cumpărând off-road vehicule HISUN de la reprezentant oficial în Republica Moldova, veți primi întreținere și reparații gratuite pentru întreaga perioadă de garanție!
HISUN - Livrare gratuit
LIVRARE
Vom livra gratuit și cât mai curând posibil în orice punct al Moldovei – ATV sau UTV HISUN cumpărat de la noi!
 
HISUN - Vehicule fiabile teren-toate
FIABILITATE
Nepretențios în întreținere, rezistent ATV și UTV HISUN – din fabrică sunt echipate cu CVT canadiene, piese de schimb japoneze pentru șasiu și electric!
HISUN - pe credit
CREDIT
Puteți cumpăra autovehicule off-road HISUN la credit – în condiții favorabile, de la partenerii noștri financiari!