DESPRE NOI

Dragi prieteni!

S.R.L. „Epidavr” reprezentat de directorul general Arhiliuc Ala, fiind reprezentantul oficial, avem plăcerea să vă prezentăm atenției dumneavoastră UTV, ATV a mărcii HiSun.
În prezent, compania „HiSun” (China)- este unul din cei mai mari producători de vehicule din clasa ATV și UTV. De-a lungul anilor de existență, marca a câștigat o popularitate considerabilă-aceasta este interesată nu numai pe piața internă (25 provincii chineze), dar și piața externă.
ATV-urile HiSun sunt comercializate în peste 50 de țări, inclusiv și în Republica Moldova.
Chiar și celei mai capricioase piețe nord-americane i-au plăcut produsele acestui brand- acest lucru a fost dovedit cu ajutorul numărului de vânzări pe piață. Ce a cauzat o astfel de cerere pentru ATV-ul HiSun? Acest lucru a fost influențat de mai mulți factori, și anume:
• Tehnologie de înaltă calitate. Garanție 24 luni. Prejudecățile referitoare la tehnologia chineză sau estompat de mult în uitare- Imperiul Celest a dovedit deja că produce produse bune. În producția ATV-ului HiSun, sunt utilizate componente de înaltă calitate ceea ce garantează funcționarea fiabilă și fără probleme a vechiculului.
• Costul accesibil. Produsele din China sunt renumite pentru costurile reduse. Acest lucru se datorează forței de muncă ieftine și concentrării forței de muncă. Dar, dorim să subliniem, că acest lucru nu afectează în niciun fel calitatea produsului final!
Cu siguranță nu veți găsi un ATV cu caracteristici precum cel al lui HiSun, dar la același cost, un vehicul cu caracteristici similare, dar de altă marcă va fi la un preț considerabil mai ridicat.
• O gamă largă de accesorii. Acesta este cu siguranță un plus imens!

Începând cu anul 2006, HiSun colaborează cu Fuji Heavy Industries din Japonia și nu a scutit nici un efort pentru a face produsele sale mai tehnologice. Datorită acestor factori, ATV-ul chinez HiSun este considerat unul dintre cele mai bune din prezent.
Compania datează din 1987. Inițial avea un nume diferit, și anume Chongqing Huansong Industrial (group) Co., Ltd. Însă numele cunoscut de toți ,ea la dobândit în anul 2003. La începutul dezvoltării acestui brand, fondatorii s-au bazat pe calitate, ceea ce îi va ajuta să devină un lider pe piață. Și decizia a fost corectă-în fiecare an au fost introduse noi tehnologii în producție. Mai mult ca atât, producătorul HiSun a atras principalele corporații din lume să dezvolte ATV-uri pentru a obține produse de top.
Fără nici o exagerare, putem spune că HiSun- este un vehicul care va satisface absolut orice nevoie. Pentru activități în aer liber, lucrări de teren, chirie și în final doar pentru suflet!

Condiții speciale pentru persoanele juridice:
În cazul achiziționării vehiculelor pentru închiriere, rezervații forestiere, club-uri de odihnă și alte scopuri comerciale beneficiați de:
– Reducere specială la procurarea a 3 unități și mai multe;
– Reducere la echipamentul-moto a magazinului „MotoLider”.
Suntem parteneri de încredere. Suntem moderni, energici și pricepuți. Compania este specializată în comerț angro și cu amănuntul de scutere, motociclete, ATV-uri și altă moto-tehnică. Activitatea „Motolider” vizează furnizarea de înaltă calitate a serviciilor de vânzare și post-garanție.

Vă invităm să ne vizitați!
Pe lângă vehicule, comercializăm cu o gamă largă de echipamente pentru amatorii de viteză și adrenalină de mărci mondiale precum: Gaerne, Airoh, IXS, MBW, SHIMA, JS, O’Neal, Alpinestar și altele.
Echipa de profesioniști „MotoLider” cu drag vă va acorda atenție!

Vă asteptăm la adresa: Moldova, or. Chisinau, Bd. Dacia 58/52
Site: www.motolider.md
Tel: +37369838888
Cu respect,
Arhiliuc Ala.

Мотовездеход ХайСан Страйк 1000 зал общий видКвадроцикл ХайСан Тактик 1000 EPS 2-UP в грязи